Siirry suoraan sisältöön

Kansainväliset rotukissanäyttelyt Kuopiossa 20. ja 21.5.2023

Näyttelypaikka: Koiramekka, Siikaranta 13, 70620 KUOPIO
Aika: 20.–21.5.2023
Eläinlääkärintarkastus: lauantaina klo 8.00–9.00 ja sunnuntaina klo 7.30–8.30
Arvostelut alkavat: lauantaina klo 9.30 ja sunnuntaina klo 9.00
Näyttely päättyy: Molempina päivinä klo 16.00.
Avoinna yleisölle: Näyttely on avoin yleisölle molempina päivinä klo 10–14
Kissoja enintään: lauantaina 150 kissaa/näyttely ja sunnuntaina 185 kissaa/näyttely (mahdollinen karsinta tapahtuu maksupäivän perusteella)

Lauantaina arvostellaan kategoriat 1 ja 4 sekä kotikissat, ja sunnuntaina kategoriat 2 ja 3, näyttelyluokat 1–17. Jos kotikissoja on ilmoitettu vähintään kymmenen, palkitaan sekä paras pitkäkarvainen että paras lyhytkarvainen kotikissa. Muuten näyttelyssä valitaan yksi näyttelyn paras kotikissa.

Molempina päivinä järjestetään myös lapsille lelukissanäyttely, johon on ilmoittautuminen paikan päällä.

Yhdistyksen vuoden 2022 parhaat kissat palkitaan näyttelyn yhteydessä kategorioittain kumpanakin päivänä.

Tulonsa vahvistaneet tuomarit

Laura Burani, IT – All breed
Olga Komissarova, EE – All breed
Minna Krogh, DK – All breed
Isabelle Maillard Chiavuzzo, CH – All breed
Sara Ojaniemi, FI – 3, 4
Katja Patrikainen, FI – 3 (vain su)
Daria Przybysz, PL – 1, 3, 4 
Martin Šanda, CZ – 1, 2, 4
Kaisa Savolainen, FI – 3 (vain su)
Martin Urban, CZ – 3, 4

Tuomareita kutsutaan tarvittaessa lisää. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Näyttelymaksut

  • ISROKin jäsenten kissat 35 €/näyttely
  • Muiden kuin ISROKin jäsenten kissat 39 €/näyttely
  • Veteraani ja tarkastusluokat, perusarvostelun yhteydessä 20 €
  • Siitosluokka, perusarvostelun yhteydessä 0 €
  • FIFén ulkopuoliset kissat 50 €

Yhdistyksen sähköisten leimakoodien käyttäminen maksuvälineenä ei ole rajoitettu. Maksattaessa näyttelymaksun sähköisellä leimakoodilla, kirjoita koodi Omakissan lisätiedot-kenttään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset Kissaliiton paperilomakkeella maksetaan tilille Riistaveden OP FI43 5397 0820 0463 24 käyttäen viitettä 83849. Liitä maksukuitti paperiseen ilmoittautumiseen.

Huomaa, että näyttelymaksun eräpäivä on heti.

Näyttelyluettelo julkaistaan sekä sähköisenä (maksuton) että painettuna (5 €). KP-, TP- ja VP-palkinnot sekä valmistumisruusukkeet sisältyvät näyttelymaksuun. Myös pentujen ja nuorten (luokat 12 ja 11) EX-ruusukkeet ovat maksuttomia. Sertiruusukkeet maksavat 4 €/kpl.

Pysäköinti näyttelyhallin parkkipaikalla on maksutonta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn aukeaa 1.3.2023 ja päättyy 16.4.2023.

HUOM! Ilmoittautuminen avataan uudelleen sunnuntaina kategorioiden 2 ja 3 osalta keskiviikkon 29.3. klo 18.00. Sunnuntaille mahtuu mukaan 35 kissaa lisää per näyttely tuomarilisäyksien johdosta.

Ilmoittautumiset pyydetään ensi sijassa sähköisesti Omakissan kautta. Mikäli ilmoittaudut Kissaliiton paperisella näyttelylomakkeella, lähetä lomake skannattuna maksukuitin kera näyttelysihteerille (johanna.abgottspon@isrok.fi).

Ilmoittautumisajan päätyttyä hyväksytään ainoastaan väri- ja luokkamuutokset.

Eläinlääkäritarkastus

Rokotusten voimassaolo tarkistetaan kaikilta kissoilta sisään tultaessa. Eläinlääkärintarkastus järjestetään molempina päivinä pistokokein. 

”Kissalla on oltava eläinlääkärin merkinnän mukaan voimassa oleva kissarutto- ja nuharokotus (herpes ja calici). Rokotteiden tehostaminen ja voimassaolo rokotteen valmistajan ohjeistuksen mukaan. Eläinlääkärin merkintä voimassaolosta ei saa ylittää valmistajan ohjeistusta. Ensimmäisen kerran annettu kissanuharokotus on voimassa vasta toisen rokotuskerran jälkeen (=perusrokotus).”

Kissaliiton rokotusohjeet näyttelyihin: https://www.kissaliitto.fi/terveys/nayttelykissan-rokotukset

Yhdistyksen tarjoamien häkkien koko on 65x65x56 cm. Myös oman häkin on sovittava tähän tilaan. Kaikilla kissoilla on oltava mahdollisuus kissanvessaan ja tuoreeseen veteen näyttelypäivän aikana. Yhdistyksen hyvinvointivastaava tarkistaa pistokokein, että ohjeita noudatetaan.

Toimihenkilöt

Assistentit voivat ilmoittautua suoraan pääassistentilleAssistenttipalkkio on yhteen näyttelyilmoittautumiseen oikeuttava leimakoodi tai 40 € korvaus työverokorttia vastaan. Assistenteille tarjotaan lisäksi aamupala ja lounas.

Ilmoitukset näyttelyluetteloon ja myyntipaikkojen varaukset 23.4.2023 mennessä näyttelypäällikölle: Jonna Varhama, jonna.varhama@isrok.fi. Rotuyhdistyspaikat 15 €/päivä tai 25 €/molemmat päivät, kaupalliset paikat sopimuksen mukaan.

Majoitus

www.hotels.com

**
HUOM! Ystävällisesti ilmoitamme, että näyttelyhallissa, Koiramekassa, voi olla koiria samaan aikaa, kun meillä on näyttely. Koirilla ei ole pääsyä häkki- tai tuomarointialueelle, mutta koirien ääniä saattaa kuulua. Jatkamme neuvotteluja koirakouluttajan kanssa, jotta koirat häiritsisivät kissoja mahdollisimman vähän.

Olemme pahoillamme, ettemme tällä kertaa saaneet varattua käyttöömme myös sitä pientä erillistä koiratilaa, joka on koirankouluttajan käytössä.

**

Tervetuloa Savoon!

Näyttelykutsu