Näyttelykutsu

Kansainväliset rotukissanäyttelyt Kuopiossa 14. ja 15.5.2022

Näyttelypaikka: Koiramekka, Siikaranta 13, 70620 KUOPIO
Aika: 14.–15.5.2022
Eläinlääkärintarkastus: lauantaina klo 7.30–9.00 ja sunnuntaina klo 7.30–8.30
Arvostelut alkavat: lauantaina klo 9.30 ja sunnuntaina klo 9.00
Näyttely päättyy: Molempina päivinä klo 16.00. 
Avoinna yleisölle: Näyttely on mahdollisuuksien mukaan avoin yleisölle

Kissoja enintään: 350/päivä (mahdollinen karsinta tapahtuu maksupäivän perusteella)

Kaikki rodut arvostellaan molempina päivinä, näyttelyluokat 1–17. Jos kotikissoja on ilmoitettu vähintään kymmenen, palkitaan sekä paras pitkäkarvainen että paras lyhytkarvainen kotikissa. Muuten näyttelyssä valitaan yksi näyttelyn paras kotikissa.

Yhdistyksen vuoden 2021 parhaat kissat palkitaan näyttelyn yhteydessä lauantaina 14.5.2022.

Tulonsa vahvistaneet tuomarit

 • Anne Paloluoma, FI 1, 2, 3, 4C
 • Helene Reiter, DE All breed
 • George Dorgiakis, GR 1, 2
 • Donatella Mastrangelo, IT All breed
 • Pia Nyman, FI 1B, 2, 3, 4
 • Carin Sahlberg, FI 1B, 2, 3, 4
 • Anna Wilczek, PL All breed

Oppilas: Susanna Piispanen, kategoria 2

Tuomareita kutsutaan tarvittaessa lisää. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Näyttelymaksut

 • ISROKin jäsenten kissat 35 €/päivä
 • Muiden kuin ISROKin jäsenten kissat 38 €/päivä
 • Veteraani ja tarkastusluokat, perusarvostelun yhteydessä 20 €
 • Siitosluokka, perusarvostelun yhteydessä 0 €
 • FIFén ulkopuoliset kissat 50 €

Yhdistyksen sähköisten leimakoodien käyttäminen maksuvälineenä ei ole rajoitettu. Maksattaessa näyttelymaksun sähköisellä leimakoodilla, kirjoita koodi Omakissan lisätiedot-kenttään ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset Kissaliiton paperilomakkeella maksetaan tilille Riistaveden OP FI43 5397 0820 0463 24 käyttäen viitettä 83849. Liitä maksukuitti paperiseen ilmoittautumiseen.

Huomaa, että näyttelymaksun eräpäivä on heti.

Näyttelyluettelo julkaistaan sekä sähköisenä (maksuton) että painettuna (5 €). KP-, TP- ja VP-palkinnot sekä valmistumisruusukkeet sisältyvät näyttelymaksuun. Myös pentujen ja nuorten (luokat 12 ja 11) EX-ruusukkeet ovat maksuttomia. Sertiruusukkeet maksavat 4 €/kpl.

Pysäköinti näyttelyhallin parkkipaikalla on maksutonta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen näyttelyyn aukeaa 25.3.2022 klo 18.00 ja päättyy 17.4.2022 klo 23.59.

Ilmoittautumiset pyydetään ensi sijassa sähköisesti Omakissan kautta. Mikäli ilmoittaudut Kissaliiton paperisella näyttelylomakkeella, lähetä lomake skannattuna maksukuitin kera näyttelysihteerille (johanna.abgottspon@isrok.fi).

Ilmoittautumisajan päätyttyä hyväksytään ainoastaan väri- ja luokkamuutokset.

Eläinlääkäritarkastus

Rokotusten voimassaolo tarkistetaan kaikilta kissoilta sisään tultaessa. Eläinlääkärintarkastus järjestetään molempina päivinä pistokokein. 

”Kissalla on oltava eläinlääkärin merkinnän mukaan voimassa oleva kissarutto- ja nuharokotus (herpes ja calici). Rokotteiden tehostaminen ja voimassaolo rokotteen valmistajan ohjeistuksen mukaan. Eläinlääkärin merkintä voimassaolosta ei saa ylittää valmistajan ohjeistusta. Ensimmäisen kerran annettu kissanuharokotus on voimassa vasta toisen rokotuskerran jälkeen (=perusrokotus).”

Kissaliiton rokotusohjeet näyttelyihin: https://www.kissaliitto.fi/terveys/nayttelykissan-rokotukset

Yhdistyksen tarjoamien häkkien koko on 65x65x56 cm. Myös oman häkin on sovittava tähän tilaan. Kaikilla kissoilla on oltava mahdollisuus kissanvessaan ja tuoreeseen veteen näyttelypäivän aikana. Yhdistyksen hyvinvointivastaava tarkistaa pistokokein, että ohjeita noudatetaan.

Toimihenkilöt

Assistentit voivat ilmoittautua suoraan pääassistentille. Assistenttipalkkio on yhteen näyttelyilmoittautumiseen oikeuttava leimakoodi tai 40 € korvaus työverokorttia vastaan. Assistenteille tarjotaan lisäksi aamupala ja lounas.

Ilmoitukset näyttelyluetteloon ja myyntipaikkojen varaukset 17.4.2022 mennessä näyttelypäällikölle: Jonna Varhama, jonna.varhama@isrok.fi. Rotuyhdistyspaikat 15 €/päivä tai 25 €/molemmat päivät, kaupalliset paikat sopimuksen mukaan.

Yhteistyö hotelli

Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
sales.kuopio@sokoshotels.fi
tel. +358 10 7629 500

Näyttelyn COVID-19-ohjeet 

Näyttelyyn ei saa tulla, jos kissan omistajalla tai näyttelyn toimihenkilöllä on sairastumiseen viittaavia oireita (esim. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky). Kissoja ei myöskään saa tuoda näyttelyyn sellaisesta taloudesta, jossa ihmisillä on joko todettu COVID-19 tartunta, tai esiintyy tartuntaan sopivia oireita, ennen kuin ihmisten sairaudesta on kulunut vähintään noin kuukausi (varoaika eläimen oireettoman tartunnan varalta).

Tultaessa sisään näyttelytilaan käytetään käsihuuhdetta. Käsihuuhdetta on saatavilla sisääntulossa.

Kädet pestään vedellä ja saippualla aina ennen ruokailua. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytetään käsihuuhdetta.

Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttönenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. Kädet pestään tämän jälkeen.

Maskin käyttöä suositellaan vahvasti.

Päivitämme ohjeita tarvittaessa Facebook sivuillemme. Yhdistys jakaa viimeisimmät ohjeet kaikille ilmoittautuneille näyttelyn vahvistuskirjeen yhteydessä.