Jäsenmatka World Show 2024 Norjan Sandefjordiin 2.–3.11.2024

Jäitkö rannalle ruikuttamaan, kun muut Suomi-kissat matkasivat Ranskan Strasbourgiin kilpailemaan maailman kauneimman kissan tittelistä? Ei haittaa – korjataan asia ensi vuonna! ISROK russauttaa ja pannoo isollee!

Vuonna 2024 järjestetään FIFen World Show Norjan Sandefjordissa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. ISROK järjestää maailmannäyttelyyn onnikkamatkan, joka on tarkoitettu ensi sijassa ISROKin jäsenille. Jos paikkoja jää yli, myös muut ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. 

Matkan aikataulu ja reitti

Reissu alkaa torstaina aamulla 31.10.2024 Kuopiosta ja takaisin tulemme tiistaina 5.11. iltaan mennessä. Onnikan kyytiin pääsee myös matkan varrelta Jyväskylästä, Tampereelta ja Turusta. Meno- ja paluumatkalla yövymme Turun ja Tukholman välillä Viking Linen lautalla sekä Sandefjordissa kolme yötä idyllisessä Kong Carl -hotellissa. Kuljetusyhteistyökumppanina toimii vakavarainen, savolainen Petteri Bussit, jonka kalusto on nykyaikainen ja korkealaatuinen.

Olemme valinneet majoituspaikaksi ihastuttavan Sandefjordin kaupungin, jossa on paljon erilaisia nähtävyyksiä, kuten Norjan ainoa valaanpyyntimuseo ja Midtåsenin veistospuisto. Sandefjord tarjoaa myös jokaiselle lompakolle ja ruokamieltymykselle sopivia ravintolavaihtoehtoja. Maailmannäyttely järjestetään Oslofjordin konferenssikeskuksessa noin 20 km Sandefjordista. ISROKin onnikka vie sujuvasti Sandefjordin hotellilta suoraan näyttelyhallin oven eteen ja kuljetus sisältyy matkan kokonaiskustannukseen.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen jäsenille on 1.–31.12.2023. Tarjoamme jäsenille mahdollisimman edullisen omakustannehinnan, joka kerrotaan heti, kun matkabudjetti on laskettu auki, kuitenkin hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen alkamista. Muilla kuin ISROKin jäsenillä on mahdollisuus varata paikka onnikasta 1.1.–29.2.2024 välisenä aikana, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.

Alustavat tiedot jäsenmatkasta on julkaistu osoitteessa www.isrok.fi/ws2024. Sivustoa päivitetään sitä mukaan, kun uutta tietoa on saatavilla. Liity myös jäsenmatkan Facebook-tapahtumaan saadaksesi kaikki ajankohtaiset uutiset!

Linkkejä

Kehtootko lähtee völjyyn?

ISROKin hallitus