INFOKIRJE NÄYTTEILLEASETTAJILLE

Tervetuloa ISROKin tuplasertinäyttelyyn Kuopion Koiramekkaa! 

Luethan ohjeet alla huolellisesti ennen näyttelyviikonloppua. 

Nähdään pian! 

Terveisin,
ISROKin hallitus ja näyttelytiimi

Näyttelyn perustiedot

Näyttelymme on tuplasertinäyttely. Lauantaina arvostellaan kategoriat 2 ja 3 ja sunnuntaina kategoriat 1 ja 4 sekä kotikissat.

Näyttelypaikkana toimii Koiramekka osoitteessa Siikaranta 13, 70620 Kuopio. Ajathan pihalle Siikarannan päädystä numeron 13 kohdalta, vaikka navigaattori ehdottaisi kääntymistä heti risteyksen jälkeen.

Koiramekan pihalta löytyy runsaasti maksuttomia parkkipaikkoja. Huomioithan, että pysäköinti oven eteen, hätäpoistumisteille tai varatuksi merkityille paikoille on ehdottomasti kiellettyä. Matkailuautolla yöpyviä pyydetään pysäköimään yöksi muualle kuin Koiramekan parkkipaikalle, esimerkiksi Rauhalahti.

Ilmoittautuminen ja eläinlääkäritarkastus ovat avoinna lauantaina klo 8.00–9.00 ja sunnuntaina klo 7.30–8.30. Kaikilta kissoilta tarkistetaan rokotus- ja muut tarvittavat todistukset sisään tullessa. Eläinlääkäritarkastus suoritetaan pistokokein. 

Huomoithan, että osallistuakseen näyttelyymme kissan viimeinen mahdollinen kolmoisrokotteen rokotuspäivä on ollut 22.9.2023, jos osallistut lauantaina, ja 23.9.2023, jos osallistut sunnuntaina. Katso Kissaliiton julkaisemat tarkemmat ohjeet näyttelykissan rokotuksista tästä – myös esimerkiksi rabies-rokotteen osalta.

Kaikkien kissojen on oltava paikalla lauantaina klo 9.00 mennessä ja sunnuntaina klo 8.30 mennessä. Arvostelut alkavat lauantaina klo 9.30 ja sunnuntaina klo 9.00.

Näyttelyn yleisöaika on molempina päivinä klo 10–14. Kissoille, jotka eivät ole nominoituja eivätkä osallistu Best in Show -paneeliin, tullaan myöntämään molempina päivinä poistumislupa yleisöajan päätyttyä. Poistumisluvasta ja tarkasta ajasta kuulutetaan erikseen, käytännössä kaikkien perusarvostelujen päätyttyä, ennen paneelin alkua.

Näyttelyluettelo on saatavana sekä painettuna että sähköisesti. Etukäteen tilatun painetun luettelon voi noutaa nimeä vastaan ruusukepöydästä. Painettuja luetteloita on myös myynnissä rajoitettu erä 6 euron hintaan. Sähköinen luettelo julkaistaan erikseen molempina aamuina osoitteessa https://isrok.fi/nayttelyluettelo. Luettelo on salasanasuojattu ja salasana löytyy sekä vahvistuskirjeestä että näyttelypaikalta.

Näytteilleasettajia palvelee Koiramekan kahvio, josta on saatavilla kahvia ja pikkupurtavaa molempina päivinä koko näyttelyn ajan.

Huomaathan, että tupakoiminen on sallittua pihalla vain sille osoitetulla paikalla. Ethän jätä tumppeja maahan!

Häkkipaikat

Näyttelyssä häkkipaikat eivät ole numeroituja, vaan paikat ovat vapaasti valittavissa. Tuomariassistenttien ja toimihenkilöiden kissoille on varattu erilliset paikat. Ylimääräisiä vapaita häkkipaikkoja ei ole. Sijoita kissasi häkki kiinni vierekkäisen häkin kanssa, jotta ei synny turhia välejä ja paikkoja riittää kaikille.

Koiramekassa on tekonurmimatto, josta lika kuten kissankarvat ja -hiekat on vaikea puhdistaa. Vältä kissasi trimmaamista häkkipaikalla, jos mahdollista. Joka tapauksessa pyydämme erityistä tarkkuutta, ettei kissankarvoja ja -hiekkaa joutuisi lattialle.

Muistathan kerätä näyttelypäivän päätteeksi myös roskat häkkipaikaltasi. Tyhjät virvoitusjuomapullot ja -tölkit pyydämme laittamaan jäteastioiden vieressä oleviin pullolaatikoihin. Ämpärit ovat kissojen juomavesiastioiden tyhjennystä varten. 

Arvostelusetelit, ruusukkeet ja palkinnot

Diplomit ovat noudettavissa erilliseltä pöydältä, joka sijaitsee sihteeristön ja ruusukepöydän välissä.

Yhdistys tarjoaa veloituksetta pentujen ja nuorten (luokat 12 ja 11) EX-ruusukkeet sekä valmistumisruusukkeet (luokissa 3–10). Muut sertiruusukkeet maksavat 4 euroa/kpl. 

Suosimme näyttelyssä korttimaksua niin ruusukepöytäostoksissa kuin kahviossa. 

Myyjät ja rotupöydät 

Näyttelyssämme ovat mukana seuraavat myyjät ja infopöydät:

  • Moosegrove Shop – lemmikkitarvikkeita ja sisustustuotteita
  • Sanna Nuutinen – kissoille takkeja ja muuta käsityötä
  • Kallan eläinsuojelu ry – ruoka- ja muita lahjoituksia otetaan kiitollisuudella vastaan!

Tervetuloa Savoon!