Siirry suoraan sisältöön

Jäsenpalveluiden ohje

Rekisteröidy kasvattajaksi / kasvattajatietojen hallinta

 1. Täytä ja lähetä Rekisteröidy kasvattajaksi lomake.
  Järjestelmä luo sinulle käyttäjätunnuksen ja lähettää sen sähköpostiisi. Jäsensihteerimme tarkastaa jäsenyytesi ja lähettää sinulle salasanan järjestelmään.
 2. Kirjaudu järjestelmään saamallasi käyttäjätunnus / salasana parilla. Sisäänkirjaustuminen tapahtuu joko sivuston oikeassa laidassa olevan Kirjaudu -> Login linkin kautta tai sähköpostin mukana tulleen linkin kautta.
 3. Kasvattajatietoja pääset hallitsemaan Kasvattajat sivun ”Päivitä tietoja” -linkin tai Rekisteröidy kasvattajaksi lomakeen kautta.

Lisää pentue / pentuetietojen hallinta

 1. Täytä ja lähetä Ilmoita pentue lomake (vaatii siisäänkirjautumisen). Järjestelmä lisää pentueen tiedot pentulistalel
 2. Pentueen tietoja pääset muokkaamaan Pentulista sivun ”Päivitä tietoja” -linkin kautta.
 3. Pentueen poistaminen pentulistalta tapahtuu Pentulista sivun ”Poista” -linkin kautta. Järjestelmä pyytää vahvistamaan pentueen poistamisen, jos vastaa kyllä pentueen tiedot poistetaan pentulistalta.

Lisää aikuinen kissa pentuvälitykseen / ilmoituksen hallinta

 1. Täytä ja lähetä Ilmoita aikuinen pentuvälitykseen lomake (vaatii siisäänkirjautumisen). Järjestelmä lisää aikuisen kissan tiedot pentulistalel
 2. Kissan tietoja pääset muokkaamaan Pentulista sivun ”Päivitä tietoja” -linkin kautta.
 3. Kissan tietojen poistaminen pentulistalta tapahtuu Pentulista sivun ”Poista” -linkin kautta. Järjestelmä pyytää vahvistamaan kissan tietojen poistamisen, jos vastaa kyllä pentueen tiedot poistetaan pentulistalta.

Sekä pentueiden että aikuisten tietoja on mahdollista ilmoittaa välitykseen myös ilman kirjautumista palvelun käyttäjäksi. Ota tällöin yhteyttä pentuvälittäjään ja ilmoita hänelle tarvittavat tiedot.

Mikäli sinulla on kysyttää ota yhteyttä yhdistyksen toimihenkilöihin.